Routebeschrijving naar Fysiotherapie Asperen

Adres: Gezondheidscentrum Asperen, Van Langerakstraat 4, 4147 BJ Asperen

Komend vanuit Utrecht/Leerdam:
Volg borden Asperen. Na spoorwegovergang bij stoplichten rechtdoor. Vervolgens op de rotonde linksaf richting Asperen. Volg de weg, die 2 bochten maakt. Sla daarna de 2e weg links in, de van Langerakstraat, en rijd dan direct rechts de parkeerplaats op. Aan het eind van de parkeerplaats ziet u het Gezondheidscentrum Asperen.

Komend vanuit Gorinchem op de N 848:
Volg borden Leerdam-Asperen. Vervolgens op de rotonde rechtsaf richting Asperen. Volg de weg, die 2 bochten maakt. Sla daarna de 2e weg links in, de van Langerakstraat, en rijd dan direct rechts de parkeerplaats op. Aan het eind van de parkeerplaats ziet u het Gezondheidscentrum Asperen.

Routebeschrijving naar Health Center de Schildkamp

Adres: Perendreef 1a, 4147 HA Asperen

Komend vanuit Utrecht / Leerdam:
Volg borden Asperen. Na spoorwegovergang bij stoplichten rechtdoor. Direct na de brug over de Linge linksaf (Oude Zuiderlingedijk). Volg de weg, die diverse bochten maakt. Vlak voor Hotel/Partycentrum de Schildkamp slaat u rechtsaf de Engweg in, en vervolgens linksaf de Perendreef. Health Center de Schildkamp ziet u direct links.

Komend vanuit Gorinchem op de N 848:
Volg borden Asperen. Op de rotonde rechtdoor richting Leerdam. Voor de brug over de Linge rechtsaf (Oude Zuiderlingedijk). Volg de weg, die diverse bochten maakt. Vlak voor Hotel/Partycentrum de Schildkamp slaat u rechtsaf de Engweg in, en vervolgens linksaf de Perendreef. Health Center de Schildkamp ziet u direct links.